Todays details. 

Snorkan blev den lyckliga att få röra på sig imorse. Passade på att trimma i morgonsolen och hon bjuder emellanåt på en väldigt fin känsla, men där emellan försöker hon sätta av mig med att typ göra krumsprång och skjuta rygg… Charmig!

Så rätt svårt att utvärdera henne just nu för det känns som att vilan har gjort henne gott och att hon har landat väldigt fint! Dock har hon ju väldigt mycket påhitt för sig och alltid en räv bakom örat så man får ju hålla i sig. Skönt att hon inte har som första alternativ att gå på bakbenen längre men hennes ryggskjut med snurr är inte helt lätta att hänga med på …

Tyvärr inga bilder från imorse när vi var in action men mamma kommer att hjälpa mig rätt mycket nu på mornarna igen så med lite tur kommer jag att kunna bjuda på en hel del ridbilder och lite filmer!

Måste lura ut någon med bra kamera igen snart också för lite fräscha bilder!

Så idag får ni nöja er med dagens details på bild:
Skydd: N.E.W, gillar dom skarpt, boots från charlies
Pannband & Schabrak: Equito, Så kär i deras produkter! Verkligen bra kvalité till ett bra pris!
Träns: OS
Bett: Sprenger
Sadel & Padd: Forestier / Ovigly, Långdals Ridcenter
Brallor: Kingslands vinterbrallor, Sanna Nilsson DressyrVäst: Equiline, Sanna Nilsson Dressyr
Handskar: Roeckl, Sanna Nilsson Dressyr
Skor & Chaps: Ariat
Hjälm: OneK, från Nipet Horse
Fleece: Spooks, btw jävlar va dålig kvalité det är på deras fleecetröjor! Helt sjukt, har två stycken och mamma har en och jag har haft dom lite som ”mina team kläder” Så jag har en röd med min logga på ryggen och en Blå/Grå till Stall Nilslund, så jag har dom på typ lite finare grejer så dom används verkligen inte varje dag och dom är så sjukt noppiga så det finns inte! Och då är dom ju ändå inte helt gratis i inköp. Helt klart besviken! Dock gillar jag deras andra produkter, har både collagetröjor och västar från dom som helt klart får tummen upp! Så det är himla trist att inte hela deras kollektioner håller måttet! Sjukt lång utsvävning! Men då slipper ni göra samma misstag som mig och köpa en fleece från dom. Då är jag mycket mer nöjd med fleecen från tex Kingsland.

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s