Cross country wagon

Super bra vecka med två riktigt bra dagar ute på terrängbanan. Vi började på tisdagen med att styra ut till Runsten och tränade tillsammans med Maria Blumenthal. Liten kändes ett uns ”divig” till en början och tyckte inte att det här med kanter upp och ner ur vatten riktigt var hennes grej, inte så heller diken.

Vi tog hjälp av Anna och Joanna som drog runt oss längs banan och till slut kom vi över våra diverse fobier och gjorde typ vår livs träning! Hoppade många av de 1* linjerna och när hon inte är divig så känns ju allt hur lätt som helst! Och när hon goes Beyonce och blir Who run the world?! Så stannar hon ju inte på hinderna i sig utan snarare typ 20 m ut och räcker upp sin hand lite lätt och säger – ”Talk to the hand, because the face ain’t listening!”

Men som sagt hon hoppade 1* vägen ner i båda vattenhinderna, smalhinder, spets in i coffin, vedtrave – runsten – båt – vatten. Bank med hinder bakom, trappen. Ja ni vet inga konstigheter när det väl släpper!

Runda smalhindret

Nerhopp i lilla vattnet.

 

Igår sen styrde jag och Joanna coachade av Uffe ut till Ryttis på lunchen, hur smidigt är det inte med en terrängbanan ”mitt i city” och jävligt hjälpsamt team så man kan köra en spontan lunchdejt med världens gulligaste häst?!

Vädret var ju allt annat än med oss men som tur är har vi ju sjukt snygga och bra regnkappor från Bomärke på jobbet så en sådan fick pryda mig på vägen till och från kontoret! Helt perfekt!

Det fanns inte jätte mycket hinder framme på Ryttis för dagen men så väl det som vi behövde träna på, det vill säga vatten, diken, kanter och trakhener.

Ett litet spänt intryck till en början men hon slappnar av snabbare och snabbare och när hon väl förstått uppgiften så känns hon verkligen som en miljon! Gillar skarpt hennes inställning och försiktighet och även hennes killer känslan! Hon är verkligen helt klart en terrängmaskin! Och framtiden ska bli så himla rolig!

Btw för er som eventuellt skulle undra så kan jag intyga att jag har både säkerhetsväst och airbag under bästa regnkappan av dom alla när det kommer till att rida i regnkappa nämligen den från Martha Ridewear. Hett tips i detta fantastiska land! Och igår fanns inget annat alternativ än att behålla den på! Passion for Fashion you know..

Till helgen väntar en liten pay & cross och då blir det lite upp till bevis när vi ska köra en liten ”mini tävling” Ska bli roligt!

 

 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s