Fredagsbion

Och här kommer även filmen från veckan! bakom kameran har vi snälla Ottilia och Uffe! Klippte ihop både tisdag och torsdag så får ni ett lite längre klipp. Runstens klipp råkade komma i lite bakvänd ordning så jag lovar, jag hoppade inte fram på runsten till båten. Men har man bara någon form av logiskt tänkande så hade ni nog kommit på det själva. Men för er som ibland har otur när ni tänker så hjälpte jag er lite 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s