Kämpa

Riktigt bra vecka träningsmässigt med hästarna måste jag säga. Det har trimmats, vi har varit på galoppbanan, mamma har longerat, gymnastikhoppat och sen terrängen då som är nämnd sen tidigare. 

Jag tycker att både jag känner mig i ganska ”fin form”, rider motiverat och strukturerat. Och hästarna börjar bli därefter. Det går lixom inte helt oväntat hand i hand. 

Gullis kämpade på väldigt bra igår och viss nig har han väl kanske en kamera i hovarna men inte en bom ner och nära skjuter ingen hare som ni vet.  Även om man såklart skulle vilja önska lite mer luft. Men det tror jag kommer helt klart!


Måste lite egoistiskt säga att jag tycker även att sitsen börjar bli ett uns bättre även på lite större hinder. 

Snorkan har även hon fått hoppa men då väldigt lågt och bara några få gånger. Men hon känns fin och jag hoppas innerligen att jag ska få börja komma igång med henne igen! Jag har iallafall anmält henne till tävling v 38 så det är målet! 


Idag byter jag faktiskt stallet mot lite vänner och styr mot Malin och Mathias och Nilslund! Kommer bli mysigt! Så idag blev det vila för djuren innan vi kör igång igen imorgon med träningen. 

Hästarna har även fått komma in på stall nu när hösten kom, dom har faktiskt gått ute dygnet runt sen Falsterbo så i hela två månader. Väldigt olikt mig men dom verkar ha uppskattat det och med en häst som Snorkan så har man fått bort lite extra kolsyra så det är skönt nu kan man ju till och med både leda henne och behålla livet samt sadla henne och hon står still 😉 och här om dagen borstade jag henne i boxen när hon fick komma in på morgonen och äta frukost. Så ja hon skulle nog egentligen behöva gå ute dygnet runt året runt men det får komma den dagen vi har en egen gård med ett activ stable 😉 

Nöjd med djuren som sagt där alla just nu känns bra i träning! 


Men hösten du kunde väl väntat lite till med att komma… Tack! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s