Cross Country Pony

Här kommer filmen från igår, först 90-klassen, sen passar vi på att gravträna lite, sen den något tillspetsade 100-klassen de andra hoppade inte räcket bakom banken, spetsen ut ur coffin och inte heller räcke nr 2 uppe på kullen innan gula lådan, och till sist avslutade vi med att hoppa två olika trakhenrar för att öva lite på det samt ta den som vi knäckte oss lite på på tävlingen där i somras vilket nu gick galant!

Tycker verkligen att hon växer med uppgiften för varje gång som går! Så himla duktig och fin! Och det är så kul att känna känsla av hur hon förstår uppgiften och börjar slappna av efter 2-3 språng på ett hinder som hon kanske först tyckte var lite läskigt! Så klok!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s