Klart att besvikelsen är stor!

Liten har verkligen gjort ännu ett helt fantastiskt Breeders! Känslan hon gav i terrängen igår var magisk, på många sätt den svåraste 100-klass hon gått med så väl spets efter en trappa och en trippelbrush efter ett bord. Och även A, B, C i vattnet, ja hon har ju bara gått 2 st 100 klasser innan så det kanske inte säger så mycket men ändå. 

Hon gick ut med ett galet självförtroende och kändes helt oslagbar. Mellan flaggorna hela tiden och bara rikta in och hon gick! 

Alla som sett henne har mer eller mindre öst beröm över henne och jag kan bara le och tacka! Och ja jag har varit övertygad sen hon mer eller mindre föddes att hon skulle bli en stjärna! 

Jag om någon känner ju sen dessutom hästen innan och utan och det är väl där besvikelsen kommer in. Framförallt på mig själv! 

Jag vet att hon fortfarande är lite tittig på framförallt trakhener som i detta fall var sista hinder. 

Den fantastiska känslan hela banan runt och att hon låg väldigt fint ovh nästan lite starkt på bettet mot sista gjorde att jag lurade mig själv lite och jag var helt övertygad om att hon skulle gå av. Trots att jag VET!!! att jag måste coacha henne på den typen av hinder! 

Så ja besvikelsen är enorm! Det går inte att ta ifrån! Jag förstår att Staffan och Janne är både lite chockade och lite besvikna! Det är jag med! Såklart! 


Måste bara glömma sista hindret, komma ihåg den helt fantastiska känslan hon gett mig denna helg! 

All beröm och fin kritik hon fått från allt och alla och som sagt att hon är en klasshäst är det ingen tvekan om! 

Ser så fram emot den här vintern, trots att jag hatar vintern och längtar redan till nästa säsong och att få komma ut och visa henne igen. Och sikta mot det stora målet nämligen unghäst VM! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s