Lägga om planen lite

Som sagt jävligt lite blogg, ganska mycket träning av hästarna. Vissa är jag nöjd med träningen med andra inte lika nöjd. 

Så Snorkan som skulle starta på Botkyrka får helt enkelt husarest och får helt enkelt gå in i vinter träning redan nu. 


Hon är egentligen finare i kroppen än typ någonsin men känslan är inte på topp och jag vill inte ”stressa” henne till start helt enkelt. Det känns bra onödigt när det bara är en tävling kvar i år så det kommer lixom inte ge så mycket eller vad jag ska säga. 

Så hon kommer helt enkelt gå in och träna mycket grunder, longeras en hel del, behandlas lite av Kokko, och försöka hålla hullet på henne som ibland är en utmaning när hon tävlas mycket. 

Så det är läget med henne helt enkelt, grunder, back to basic och förhoppningsvis så kan hon komma ut tidigt nästa år istället. Och dessutom så har hoven med lite tur hunnit kurera sig ännu mer för den är fortfarande väldigt ömtålig i dagsläget. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s