Piia

I tisdags förra veckan så kom Piia upp och drillade oss inför Breeders. Så himla kul och vi hoppad på att det kan bli fler gånger till Lövholmen. Så himla praktiskt när det är så nära. 

Verkligen välbehövlig träning och både jag och Liten var helt klart lite ringrostiga och dessutom att hoppa inomhus gjorde nog att vi blev lite introverta. 

Tycker att jag red helt okej när vi red fram men sen tappade jag det en stund och red rätt dåligt faktiskt och hade lite svårt med fokus. Jag stör mig lite för my ner på när folk är i vägen och så istället för att bara göra min grej. Typiskt tjejig egenskap känns det som… 

Hämtade iallafall upp det något och avslutade helt okej ändå och kom bort lite från den jagande känslan som jag drogs med en stund. 

Måste verkligen lägga upp en bra vinterplan nu för det märks verkligen att jag ridit väldigt lite banhoppning ett tag och rätt mycket terräng och markjobb. Det svåra men också charmen med fälttävlan. Man ska vara bra på allt! 

Så himla typiskt att Arnold kommer till Sanna just nästa vecka för jag går i skolan då och kan inte styra tiderna lika som jag kan göra om jag sitter på kontoret. Men men, planen är att försöka få honom varannan vecka nu framöver och det kommer bli grymt! Han fattas mig fan varje dag alltså! Trots hans ibland lite väl brutala sanning 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s