Rytm. 

Igår blev det lite gymnastik för Liten och träning för mig att enbart hålla rytmen. 

En gnutta ringrostiga när vi kom upp lite på höjden, inte så konstigt dock då vi som sagt enbart nästan har tränat terräng nu ett tag och då inte hoppat över en meter på säkert 2-3 månader snart. 

Förutom att hon tryckte av lite ojämnt i bak och landade lite snett så tycker jag att hon överlag känns väldigt fin just nu. 

Måste dock ta tag i landningarna så nästa gång blir det en bom bakom så att det inte slarvas mer! 


Imorgon blir det en tur till lövholmen igen och trim för Haking så det blir perfekt inför säsongens sista fälttävlan som sedan väntar till helgen! Helt klart lite vemodigt att säsongen redan är slut! Så här lite tävlingar som jag har ridit i år har jag nog typ aldrig ridit så det är helt klart en förändring! Och det känns även att jag inte riktigt är lika skillad som jag kan va. Man behöver helt klart rundor i kroppen! 

Men om nu bara Snorkans jävla hov vill hålla ihop så känns det ju lovande att ha 2 st 1* hästar och en  1 st 2* häst i stallet till nästa säsong! Så välbehövligt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s