Kvällshjälp

Igår fick jag dubbel hjälp i stallet, mamma åkte med och mockade, fixade foder, fyllde vatten och allt annat småfix. 

Liten hade vilodag efter 4 dagars jobb, Snorkan skrittade dryga timmen och Anna kom ut och gjorde mig sällskap att jogga grabbarna. 

Anna fick äran att rida Gullis som skötte sig kalas och dom såg ut att gilla varandra. Jag passade på att trimma Elmer lite lätt inför helgen. Han känns fin och lydig, kanske lite lite för lite i handen men i övrigt så hur konstigt det än känns och säga det så är han både lyig och avspänd. 

Skön kväll men väldigt påträngande att hösten är här nu när Andy Candyman fick koppla in belysningen på ridbanan… Nog för att man kan ha filt och tända ljus hemma så är det så mycket härligare med ljusa sommarkvällar helt klart! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s