Gamlis levererar

Då var Botkyrkas tävlingar avklarade. Guldstjärnan går oavkortat till Gamlis faktiskt, som trots en väldigt komprimerad framridning till dressyren då han hade lyckats skrapa sig lite i transporten och blodvite uppstod som vi fick fixa till med en Loka och handduk då vattenvagnen inte hade kommit på plats än och där med drastiskt minska tiden till framridning gick in och levererade 66,2%. 

Det följande han sedan upp med en felfri hoppning där han kändes riktigt fräsch! Het såklart men ändå enligt mig väldigt ridbar! 

Det la honom på en stadig 7:e placering inför söndagens terräng


Liten däremot hade lite väl svårt med koncentrationen i dressyren och bjöd på ett kür program med allt från 2 – 7 i poängskalan … 

Jag som var så glad på breeders att hon inte hittade på något bus alls men det verkar vara undantaget från regeln … 

Domaren inte helt imponerad av vad hon såg så det blev 54% haha känner att jag inte ens har någon kommentar på det och man kan säga att vinterns träning helt klart har ett ganska tydligt mål! 


I hoppningen red jag som en påse skit rent ut sagt och slog ut hinder nr 2 med pannan. Det är så jävla inte okej!! 

Efter den käftsmällen så red jag helt klart bättre och hon var inte i närheten av en bom såklart! Bara jävligt onödigt att göra så kan man känna! Straffkommendering på mig!


Under söndagens terräng bjöd båda hästarna på grymma rundor med lite straff för tiden bara! 

Liten kändes så jävla bra! Hon blir verkligen bara bättre och bättre, lite tittig på upphoppet i vattnet och lite miss i kommunikationen så halvhalten blev typ ett slidestop men jag var snabb och mötte upp med benen så ingen skada skedd mer än kanske inte helt optimal ridning haha. Hade tänkt bryta av till trav för hon har hoppat upp lite väl stort på kanter, man kan säga att med fullt av publik runt om blev hon helt galet känslig för hjälperna! Note to myself!


I övrigt så himla fin! Och bara ren lycka rakt igenom! Red upp mig typ 15 placeringar och landade i mitten av klassen. Helt okej inte nöjd såklart men det beror ju enbart på den vilda dressyren även om det jag är mest missnöjd med på hela helgen är mitt nedslag i hoppningen. Men ett kval till 1* och det känns så himla bra inför 2017! 


Elmer ville absolut inte vara sämre så även han levererade en felfri terräng med lite tidsfel, han är ju fortfarande vid 21 års ålder lite för pigg och lite för stark så jag får bromsa lite för mycket och får lite för stora vägar ibland för att vara riktigt snabb! 

Men otroligt nöjd med honom och han avancerade 3 placeringar och slutade där med 4:a och fick med sig en röd rosett hem! Väldigt, väldigt nöjd med honom! 


Helt klart bra helg och jag är väldigt nöjd med hästarna! Så pass nöjd att jag är lite sugen på att förlänga säsongen och även rida uddens tävlingar! Vi får väl se! 

Super mamma var med och groomade terrängen med Liten och Cissi var super hemma och mockade och promenerade fuxarna! Tusen tack för all hjälp! 

Bakom kameran har vi mamma, Annie, Annelie, Birgitta och Otillia! ♥️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s