Pricksäkerhet = 0

Markarbete på morgonens schema. En bom, en volt, ett antal bestämda galoppsprång. Tillräckligt svårt om ni frågar mig!

Bestämde mig för att rida på 21 språng, var lite som att skjuta myggor med hagelgevär och jag bjöd på allt mellan 19 och 23… Bra där! Not!

Slet på ett tag och visst blev det bättre! Men så långt ifrån bra man kan komma kan man känna. Vet ju helt klart vad det ska övas på fram över och man kan även lätt känna att det är ju inte jätte konstigt att bommar faller när man har så pass dålig koll på längden på sina galoppsprång.

Galet effektiv morgon dessutom så Liten har skrittat en timme efter helgens tävlingar och gårdagens vila, Snorkan är longerad 30 min och Bullen markjobbad. Elmer fick jogga ut lite slagg tillsammans med Frida igår och har där med vila idag så till kvällen väntar enbart ridning av Carinas fina 4 åring och sedan är jag klar för dagen!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s