Alltså detta mörker. 

Blir jävligt mycket häng på ridbanan just nu. Mer eller mindre varje dag faktiskt … Denna tråkiga tid kan man känna och med gårdagens lilla nätta regn också är det mig snart slut och dags att stänga gräsbanan för i år och köra upp alla hinder till gruset igen. 

Trimmade iallafall storebror och minsta syster igår. Båda liknande pass. Nötte på med enbart övergångar, snabba svar för skänklarna, inte dyka för djupt i formen och inte få för mycket tryck i handen. Bytte varv genom fram och bakdelsvändningar. 

Tycker ändå att båda skötte sig fint och det blir fortsatt jobb på detta nu ett tag, även finslipa lite rörelser såklart men mycket smidighetsträning och snabba kvicka svar. 

Mamma var med kvällen till ära och fixade lite i stallet så Snorkan kunde passa på att luxa till det med en timme med spikmatta också. 


Måste verkligen bli bättre på att använda den igen men jag vill som sagt inte lämna hästarna ensamma med den så det kräver att jag har någon med mig i stallet som kan vara lite barnvakt. 

Imorse hann jag inte med någon ridning då bilen skulle in på service och så men Gull och Liten hann gå 40 min på maskin iallafall medan jag gjorde stallet och städade sadelkammaren så det var skönt. 


Ikväll väntar hoppning på Laxen i sällskap av Mona och efter det ska Sara drillas innan jag styr ut mot farmen igen. 

Härlig kväll helt enkelt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s