Laxen 

Så duktig lax igår! Vi passade på att hoppa tillsammans för första gången och hon är så himla okomplicerad! Så duktig!

Hade tre små studs, ett litet räcke med en skärm i och en liten 5,50.

Mona och Danne gjorde oss sällskap och Carina agerade hinderpersonal. Vi värmde på bommarna i både trav och galopp och red sen en liten övning med bommarna, komma ut i hörnen ordentligt och sen räcket och sen komma ut i hörnen igen. Konor i hörnen är verkligen en bra uppfinning!

Avslutade sedan passet med att hoppa 5,50 med bra hörn innan och efter. Danne fick några fler språng än Laxen såklart men båda avslutade på ca en meter! Så duktiga! Och Mona! Fasen va bra hon har blivit på bara några veckor! Galet!


Avslutade sedan med ett dressyrpass med Sara som även hon skötte sig kalas trots diverse storm och regn. Men man ska träna under de värsta av förutsättningar det är då man blir som bäst!

Väl på Farmen så hade Korven äntligen kommit hem efter två veckor på vift! Fasen man blir lite hönsig faktiskt när dom flyttar hemifrån sådär!

Hann även med lite gött häng när jag kom hem även om jag är lite sliten idag men det är det värt! Ikväll väntar äntligen dejt med Annelie! Kan fan inte bli annat än helt sjukt mysigt och bra!

Och för er som blir nyfikna på Laxen så ska jag nog kunna få till både en bild och en presentation senare men än får ni hålla er lite lätt nyfikna och spekulera 😉


Haha man ser ju att vi älskar varandra typ lika mycket jag och Korven …

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s