Lite ovisat

Insåg att jag hade lite ovisat material från augusti och innan vi åkte till Segersjö, så för att inte bjuda er på för många bildbomber på rad kommer här en lite film från när jag satt och trimmade på ett litet räcke med Gullis.

Ganska breda V bommar bara med fokus på att han ska hoppa rakt och sedan avbrott till skritt efter varje språng för att få honom lydig och tillbaka.

Bara försöka landa i lätt sits, 2 språng och sedan stänga handen. Man gör ju det enkla tillräckligt svårt så vi håller oss där!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s