Världsklass

Igår hann vi med en sväng till terrängbanan igår och träna för Gola, Anton hade låtit tävlingsbanan stå kvar så det var verkligen helt perfekt!

Jag ville passa på att hoppa lite 1* linjer och som hon gjorde det! Hon är verkligen så satans bra den här lilla hästen!

Vi hoppade coffin, låda till tripplebrusch, dom nya räckena ute på Stockhaus åker och vattnet med stora nerhoppet och smalhinder ut.

Utan minsta tvekan och helt självklart tog hon sig an uppgifterna och helt spikrak på smalhinderna. Jag måste däremot, precis som dom kommenterade på Breeders, utveckla hennes galopp mer och få ett större register samt även få upp henne lite till på bakbenen. Ibland blir hon lite för lågställd och det måste rättas till!

Tyvärr varken film eller bild från denna träning men kanske att vi kan hinna med en till innan hösten verkligen är här på riktigt. Så bjuder er på fantastiskt fina bilder från Breeders istället som är tagna av Lotta Gyllensten på Lottapictures. Notera även att vi får bara covergirls på hennes hemsida! 🙂

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s