Bommar, skor och maskin

Full fart på farmen igår, Liten fick nya supersnabba skor och dessutom fick till rättat sin barfota fot efter måndagens tur på terrängbanan.

Snorkan kämpar på på maskin, fick bli både skritt och trav kvällen till ära igår. Hon har ju typ aldrig varit så här rund i kroppen så jg hoppas verkligen att vi ska komma tillbaka till grym träning snart. Ska även se om jag kanske jag få någon bild på henne typ i helgen när solen skiner hur fin hon är 🙂


Grabbarna fick trimma på sexpacket och trava knähöga bommar. Båda var riktigt fina och blev väldigt mjuka av att lyfta så högt på benen.

Bullen jobbade sedan i galoppen på lite mindre volt och flytta bakdelen så att jag såväl kunde ha den innanför som rakt bakom. Set här måste vi slita lite mer på så att vi blir starkare där igen.

Elmer fick gå på bommarna även i galopp och nöta på med att vara lugn, springa i form och bara ta ett större galoppsprång över bommen.

Båda var fina som sagt men Elmer får dagens finaste! Han kändes verkligen super!


Fasen man vill ju knappt lägga upp dessa mobilbilder efter de senaste tävlingarna och en helg fylld med super kamera och bilder. Måste nog fixa så att jag har en som följer efter mig jämt med en grym kamera 😉

Ikväll om Gud vill och allt klaffar så ska jag dejta långa farbrorn för först gången since forever. Som jag längtar! Och som jag saknar honom! Finns dock en rätt stor risk för att han tar ner mig rätt rejält på jorden!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s