hösten är så jävla här!

Jag har inte ens hunnit klippa hästarna och redan är skavet ett jävla faktum. Det borstas, det pälsglansas, det pillas och det fixas men nej fasen alltså! Har inte ridit med sporrar på Gullis på ett bra tag nu, rider ju nästan aldrig med det hemma och igår på träningen tog jag mina minsta och rundaste jag har, för han behöver ju knappt några och ja men visst självklart så har han fått lite skav 😦

Alla tycker ju att jag daltar så mycket med honom med ludd hit och dit, han har ludd på sin nosgrimma, på sin grimma, padd fram på täcket, ludd på bootsen, ja ni fattar överallt! Men han har verkligen så sjukt känslig päls! Hur varmt det än är så vill han ju aldrig stå utan täcke men jag tvingar honom till det ibland även om han just då tror att döden är nära!

Och jag brukar ju inte direkt sparka satan på hästarna och hacka in sporrarna, det är inte riktigt min grej. Igår skulle jag bara sluta om med skänkel i själva sprången, sagt och gjort! Och ja då hade han fått lite skav såklart!

Hatar att pälsarna får så dålig kvalité på vintern! Hur mycket man än preppar tycker jag!

Så ja nu är det ju bara sjukt motiverade och sätta sig och leta efter ett body bandage, känns ju dock inte så jätte inspirerande i mitt sjukt miljonärsaktiga liv att lägga 1500 på ett skärp.. Så ja har någon något till övers för ett lämplig summa pengar hojta till!

body-bandage

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s