Så värt en sen kväll

Igår styrde vi, det vill säga Fredde styrde och jag åkte med mot Eskilstuna och Sanna Nilsson Dressyr för en dejt med kungen själv. Det vill säga Arnold!

Verkligen alldeles för länge sen vi sågs och det var så efterlängtat! Lite nervöst såklart om man verkligen har lyckats förvalta ridningen hemma eller om man totalt raserat! 

Men tro det eller jag fick till och med ett uns beröm! Hur gick det till? 😉 

Började med en standard, två bommar, 7 språng. In i höger, landa i höger, ut i höger. Sen samma lika in i vänster, landa vänster och ut i vänster. 

Avancerade med att även ta 6 fram i lättsits och sedan 8 tillbaka lite djupare sits. 

Fortsatte sedan med bock, 5 lite gående, oxer, 5 lite tillbaka, bom. Där var vi så briljerande att vi faktiskt fick rida 4 och 5. Men ja det märks verkligen att jag är ringrostig! Och att jag har legat av mig lite! Blev okej men inte mer än det! 

Avslutade sedan med en kombination med räcke, 2, räcke, 2, oxer. Där kändes han väldigt fin! Jag måste dock bara vara noga med att faktiskt hålla om och komma intill med benen. Det blir stor skillnad då! 

Super bra träning helt enkelt och så efterlängtat och nyttigt! Längtar redan så efter nästa gång! 

Så kul att få hänga med Rebecca och Jennifer också! Även det alldeles för länge sen! Bara Sanna som saknades! 

Och så jävlans stort tack till Fredde som ställde upp och körde och gjorde denna kvällen möjlig! Vad vore man utan ett dreamteam?! 

Till och med så värt att inte ens vara klar i stallet förrän 23:35! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s