Så långa stalldagar

Helt ledig helg typ kan man känna och ingen stress alls i stallet = hur långa stalldagar som helst. Rätt mysigt dock även om helgen levererat typ det sämsta av väder någonsin! 

Hästarna har verkligen tränat riktigt bra i dagarna tre och jag är riktigt nöjd med dom! 

Idag blev det mys och spa på Elmer och Snorkan med spiktäcke och lyx! Härligt när man hinner skämma bort dom! Borde egentligen införskaffa ett till spiktäcke så att två kan stå samtidigt men då är vi inne och nallar på mina miljoner igen så det får helt enkelt vänta! 


Har lyckats tvinga Anders och knäppa lite bilder på oss i helgen så det kommer upp efter hand och sjukt utförliga beskrivningar av passen osv. Ni vet hur det är! Najt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s