Vi börjar väl baklänges. 

Börjar väl med att summera söndagen, bortsett från ett jävligt tråkigt grått väder så levererade söndagen väldigt fina hästar! 

Började med att låta Snorkan värma sig 40 min med spiktäcket innan jag sedan joggade henne en sväng på banan. 


Hon har joggat på maskin i fredags och sedan med mig på ryggen både lördag och söndag. Och jag är rätt nöjd med henne faktiskt. Så ja vi kämpar på helt enkelt! 


Elmer har hängt med Frida hela helgen sen i fredags vilket har varit toppen! Lite hoppning och lite kärlek med spikmattan. 

Förutom att han inte vill bli lurad av en främling och därmed knappt låter henne hämta honom i hagen så tror jag att han gillar Frida! 

Och jag har blivit bortskämd med att få hjälp att mocka lite i stallet! Perfekt! 


Och jag har sedan ridit syskonen superstar som verkligen har levererat! 

Dressyr fredag och lördag som sedan följdes upp av markarbete igår. 

Gårdagens markarbete var Top notch där båda hästarna levererade och kändes sjukt mjuka och reglerbara. Hade två böjda linjer som jag rullade på likt en stor 8 och varierade antal galoppsprång fram och tillbaka, 6+7, 5+6 och 4+5. Båda kändes väldigt steglösa och reglerbara! 


Även dressyrpassen gav bra utdelning och jag känner mig väldigt nöjd träningsmässigt med denna helg! 

Skönt att motivationen, konsekvensen och den bra ridningen kommer i takt med mörkret… 


Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s