man behöver inte vara 100% nöjd!

Igår styrde vi mot Lövholmen och Haking igen, lyckades lura med mig Mattias som förste hästskötare, fotograf och headmaster av filmkameran. Så det var ju great, även om han missade att filma sista vändan när jag äntligen började rida lite bra 😉

Är faktiskt inte 100% nöjd med min insats igår och tycker att jag kanske red lite väl dåligt under värmningen och sen saknade lite känsla till en början. Hon är ju extremt känslig för skänkeln vilket hon nu i kylans och pigghetens tecken utnyttjar lite och jag dessutom vill helst inte att hon spakar för mycket för

  1. Jag vill inte att hon ska få förslitningar, hon sparkar ju med så jäkla snärt!
  2. Jag orkar inte byta plankor i sargen
  3. Jag vill så väl att mina träningskamrater som tränare ska överleva.

Detta medför lite väl mycket ridning på innerhanden och hon blir inte helt loss till en början, och trots 3 dagar med bra jobb innan och i söndags kändes hon sjukt lösgjord så hade jag ändå ”lite för mycket” energi kvar på träningen. Ett angenämt problem alla dagar i veckan!

Så ja lite trevande början med lite styv häst och lite okänslig ryttare rättade iallafall till sig under resans gång och hon och framförallt jag avslutade så mycket bättre än vi började! Bjuder på ett kort klipp med lite uppvärmning, travbommar som får bli läxa tills vi kräks och sedan en lite bättre avslutning! Sista rundan som inte kom med på film är jag dock väldigt nöjd med, kom lite lite stort på en distans och landade kanske ett uns för mycket på insidan för att nå perfektion men vad tråkigt det skulle vara om jag var perfekt redan nu i min ringa ålder! …

Sen som sagt ett helt gäng bilder! Jo man tackar ja!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s