Lyft på benen

Sena kvällar och tidiga mornar. Och vi kämpar på. Gårdagen ägnades åt att Liten fick skritta ur slagg efter de senaste 4 dagarnas träning och gick därför dryga timmen samtidigt som Snorkan fick jogga lite lätt på ridbanan. 

Grabbarna fick sedan på kvällen trimmas och nöta på att lyfta på benen. Tre knähöga bommar att trava över som primära syfte men de fick även gå några gånger studs i galopp. 

Förutom att Bullen typ försökte ta livet av sig när han skulle försöka trava i vänster varv och snarare hellre störtade än att lyfta på benen så skötte sig båda grabbarna fint. 

Gullis fick gå på kandar och Elmer fick gå på träns. Måste ju få igång min kandarridning nu så det äe bara att öva på! 


Bullen fick sedan göra en favorit i repris imorse och efter att han sovit på saken så lyfte han bättre på benen även i vänster varv så ser var skönt! 

Han blev väldigt mjuk och fin i sin muskulatur i rumpan så helt klart givande pass! Jag har slarvar lite med att trava dessa höga bommar så nu är det bara back to basic och nöta på med det här och stärka dom! 

Liten får dock börja med att lära sig att trava vanliga bommar på marken först det är tillräckligt svårt! 

Snorkan hann även med att stå 45 min med spikmattan imorse så helt klart produktiv start på dagen! Härligt!


Gullis fick lite back on track och magneter efter gårdagens träning, mys! The best for the best som man brukar säga ❤️

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s