Hårt slit lönar sig!

Blev till att plugga en gnutta i helgen och början på veckan men nu äntligen är jag klar med min årsredovisning och jag kan om två veckor kalla mig diplomerad redovisningsekonom. 


Kul att plugga absolut! En gnutta stress såklart med alla uppgifter! Men nu som sagt bara två föreläsningar kvar innan jag är klar! Härligt! 

Vill ju dock inte ligga på latsidan så på måndag börjar en ny resa och den heter controller. 

Spännande, kul och ja säkerligen en gnutta jobbigt såklart! Men målet är satt och mars är tanken att jag även ska kunna kalla mig diplomerad controller. 


#plugghäst. 

Alltid alla dessa hästar! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s