Ibland är det bara att ge sig fan på saker 

Kanske var det latmasken som bor på min ena axel som bidrog till gårdagens ridning eller så var det den lilla djävulen som bor på den andra. Det är högst oklart! 

Liten tycker ju typ bland det svåraste i hela världen är att trava bommar och det måste jag verkligen ta tag i! Tänkte att hon skulle få light versionen av grabbarnas jobb men orkade helt enkelt inte lägga ut ett gäng till bommar utan jag gav mig helt enkelt fan på att det skulle gå!

Så sagt och gjort fick Liten trava knähöga bommar igår och hon gjorde det ändå riktigt bra! 


Nöjd med hennes jobb och det blev bra gymnastik för så väl hennes kropp som knopp, mycket att tänka på att både kunna trava och lyfta på benen! Ni förstår ju själva! 

Snorkan och Elmer fick tillbringa gårdagskvällen med att trava på maskin vilket dom verkade nöjda med. Planen var egentligen att rida även Elmer men med pressdag på jobbet igår så var jag faktiskt inte i stallet förrän närmare 20 och kalla mig mer än gärna klen men för att inte komma hem till midnatt fick det helt enkelt bli så. Han verkar dock inte alls klaga! 

Elmer fick sedan nu på morgonen ännu ett pass med bommarna och fick kämpa på med att lyfta benen. Han känns väldigt fin just nu så det är jätte kul! Han kämpar på och är pigg och glad. Frida tar över från imorgon igen och rider honom under helgen vilket blir perfekt eftersom jag fick lite feeling och drar till Kalmar 😀

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s