Fiskstimmet levererar

Igår blev det ännu en kväll med härliga gänget Mona, Carina och Sara, det tränades så väl hästar som ryttare.

Lilla Lax utvecklas och levererar hon var riktigt duktig! Så sjukt bärig och utvecklas hela tiden med stormsteg! Hon fick göra samma övning som i söndags och skötte sig kalas, hon får mer och mer sug. Blir mer och med reglerbar och mycket mer följsam! Så duktig!

img_8455

Mona och Danne hade en liten dipp och vi avslutade kvällen med att konstatera att det nog var den nya sadeln som klämde honom lite över ryggen och som den känsla grabb han är passade inte det så jag avslutade kvällen med att rida honom barbacka.

Det var verkligen inte igår som jag red barbacka! Haha! Men han var snäll och tappade mig inte en enda gång och skötte sig sedan kalas så det var skönt att hitta ett så enkelt om än tråkig lösning på problemet!

Sara red markarbete med både trav och galoppbommar och fick slita på som bara den och det blev så bra hon fick verkligen ut steget både i traven och galoppen och levererade on topp! Alltid lika roliga torsdagskvällar med gänget!

Bortsett sen från att mina kreatur inte alls var sugna på att komma in för kvällen så skämdes jag bort med lagad mat när jag kom hem! Ibland har man det helt enkelt lite för bra och somnade sedan som sig bör på soffan ! Allt i sin ordning typ!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s