Säsongsavslutning 

I helgen som var så styrde vi som sagt till Kalmar för en mysig helg och bra tävlingar. 

Förutom att det började lite ”kaosartat” när vi kommer i tid och börjar göra iordning, får sedan höra att det är 20 min sent och dom kommer aldrig kunna jobba in den tiden och vi är då helt plötsligt ute i väldigt god tid så vi tar det väldigt lugnt. Får lite dåliga vibbar och sätter igång framridningen för att inse att ett ekipage inte kom och man jobbade in pausen så helt plötsligt så var man i tid igen. 

Men kan säga att framridningen blev helt galet komprimerad, vi frågade domaren om någon minut extra men man kan säga att hon inte alls blev imponerad av min fråga utan snarare snäste ett svar så ja jag gav bara upp den ”fighten” då den inte var värd det bara det att det blir inte helt optimalt med dubbla besked. 

Gjorde det bästa av situationen vilket ledde till 63% så det får man väl ändå kanske vara nöjd med efter omständigheterna även om det såklart inte är något mål jag har att överleva på 63%. 


Hoppningen levererar hon som den stjärna hon är! Det finns verkligen ingen häst som är lättare att rida på hinder än vad hon är och några språng bjöd hon verkligen på grym kvalité! Man blir ju helt lycklig i själen! Plättlätt och felfritt kan vi summera rundan som!I terrängen blev det tyvärr inte enligt plan och tävlingens mål blev tyvärr inte uppfyllt då jag tyvärr fick med mig ett stopp på hinder nr 2. Såklart att besvikelsen är enorm det kan jag inte bortse ifrån. 

Det är hennes issue för gravar som tyvärr gjorde sig till känna och då det var en lite utdragen marklinje och ett mellanrum under hindret så fick jag tyvärr ett stopp trots att jag hade detta lite på känn när jag gick banan och verkligen red för hindret så blev hon ett uns icke mottagligt och uppskattade inte mina ben runt hennes mage och ja just i dom lägena blir hon svår och det är grundridningen som brister och vi måste jobba på. 

Syns inte så mycket på bilden men hindret nedan illustrerar hinder nr 2 och det lilla hålet mellan bommarna och marken. 


Resten av banan med en brassklaff om att jag red väldigt starkt på hinder nr 6 trakhernen så löser hon uppgifterna på ett lysande sätt. 

Så fin på alla smalhinder, gick på alla distanser som bjöds och det känns väldigt självklart! 

Även vattnet löste hon på ett väldigt bra sätt. Så ja ur den aspekten är jag väldigt nöjd med tävlingen och den erfarenheten vi kommer hem med! Mål mässigt – nej vi nådde inte dit! Men på det stora hela kan jag inte under några omständigheter vara missnöjd med min häst! 

Nu längtar jag så efter våren! Ska bli ett så himla roligt 2017 med unghäst VM i sikte! 


Bakom kameran har bästa Annie och Fredde stått ❤️❤️ tänk att bli så bortskämd med så fantastiska bilder! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Säsongsavslutning 

  1. Ida Qvarnström skriver:

    Roligt att träffas, verkligen superfin häst du har! 🙂 Förstår att det måste varit skit med sån framridning med dubbla budskap, bra att du fick sagt det till ryttarrepresentanten Agneta. Det lär sig säkert arrangörerna av för framtiden. Udden är så mysigt. Fint ställe att avsluta säsongen på! Wow vilka fina bilder. Önskar att jag också haft med mig nån fotograf!! 🙂

    • teamfors skriver:

      Ja jätte kul att ses! Och vi kommer absolut tillbaka till udden! Vi satsar på våren! Ja absolut lite bökigt med framridningen men det löste sig ju ändå helt ok och med ett stopp i terrängen så spelar ju % ingen roll. Och tusen tack! Hon är verkligen fantastisk! Ja asså är så lyckligt lottad att jag har så fina vänner som är så duktiga med kameran! Man kan ju bli lycklig för mindre! 😍

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s