Dagar av trim 

Hängt på ridbanan i dagarna tre nu och mer eller mindre trimmat satan. 

I måndags var det Snorkans tur att få ha en tant på ryggen igen efter några dagar med trav på maskin. Vill variera och inte alltid sitta på henne just nu men det funkar riktigt bra. 

Så hon fick ett lättare trimpass och ja hon springer fint och tappar mig inte så det får man ju helt klart vars nöjd med 😉 

Följde upp med grabbarna på tisdagen där Gullis fick gå lite mer mot markarbete och jobba på lite mindre cavaletti medan Elmer fick gå renodlad dressyr. 

Veckan har sedan fortsatt med att Frida tagit över Elmer nu ons och Tors, Snorkan har travat på maskin och jag har ägnat mig åt Gullis och Liten. 


Gårdagen ägnades mycket åt sidvärtsrörelser för båda hästarna och det följdes upp nu på morgonen för Liten med lite samma jobb och väldigt många skänkelvikningar. 

Gullis fick imorse istället trava höga bommar och sedan även gå bågar i förvänd galopp med ingång och utgång över en bom. 

Nöjd med båda hästarnas jobb och dom känns ändå vara i rätt bra form! Bara att kämpa på vidare och i helgen ska 3 av hästarna få komma iväg och hoppa lite vilket ska bli jätte kul! 

Ikväll är det träning med the gang vilket även det ska bli grymt kul! Men först lite kurs i budgetering! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s