Lilla gullet levererar 

Helt klart bra beslut om att byta klass och rida en 110 istället för en 120 igår då förutsättningarna inte var ett endaste dugg förändrade. 

Fortsatt dålig framhoppning, inte nog med underlaget så även fri framhoppning med 15 hästar i två varv. Vem fan har två varv?? Är det inte konstaterat sen länge att ett varv is the shit så att säga. Och ja regnet… det stod som spön i backen hela dagen det också! 

Gullis var först ut och han har fortsatt hoppa jävligt bra faktiskt, jag la honom jävligt illa på en distans så jag fick ett ner men det tar jag på mig. Däremot så fick jag även ett stopp … det går verkligen lite troll sen segersjö och vi har inte riktigt kommit över det än, så när distanserna blir fel så ja då synkar vi helt enkelt inte. 

Det är ju en jävligt ovan känsla såklart då han aldrig stoppat tidigare och denna helg stoppat i varje klass. Men som sagt han gjorde sig illa rejält i segersjö så jg har en hel del förtroende att vinna tillbaka. 

Ändå nöjd med själva hoppningen med honom även om resultaten talar om något annat. 

Liten kändes kanske en gnutta matt i det sugande underlaget på framhoppningen men väl inne på banan levererar hon som alltid och satte ännu en felfri runda. Nu har hon varit felfri i varenda 110 start hon någonsin gjort om jag inte minns helt galet. Hon är verkligen så galet fin! 

Så nu ska vi som sagt jobba på styrka och ridbarhet för målet är ju självklart att hon ska gå 130 nästa år! 


Måste ju även passa på att tacka mina fantastiska vänner i form av Fredde och Mattias denna helg som stått ut med jävligt mycket regn, dryga 3 plusgrader, jävligt mycket lera, tight mellan starter, grooming och ett helt gäng med dyngsura kläder och skor! 

Utan er inget mig! ❤️ Teamet är allt. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s