Jävligt mycket häst

Tiden springer och den överblivna är knapp. Har inlett veckan i någon form av jävligt hög växel och hästarna kämpar på utan dess like! 

Måndagen bjöd väl kanske på en ganska lugn kväll när Snorkan var den enda på ridlistan eftersom helgens tävlingshästar skulle skritta en timme. 


Hon börjar sakta bli mer lik i sidorna och vi kämpar på med lättare jogg men försök till lång hals och lugnt tempo. 

Efter måndag kommer tisdag och då passade jag och mamma på att ladda in på GG sådär drygt 4 min innan stängning och därefter köpa upp hela deras lager. Dom han till och med släcka lampan innan vi ens hade hunnit betala. Hur man gör sig populär! 

Sen blev det riktigt stallhäng där mamma mockade lite och fixade hagen och foder etc, roffe kvällsmockade och fixade åt Anders, jag lät Snorkan och Elmer trava på maskin och sedan red jag dessutom Liten och Gullis. 

Härlig men sen kväll, trimmade på ordentligt och hästarna kändes väldigt fina. Genomgående just nu jobbar jag mycket sidvärts med hästarna i både trav och galopp. Fram och bakdelsvändningar, tempoväxlingar och variation av formen. Vanlig enkel grundridning med andra ord. 


Idag började jag inte förrän 10 så jag la i högsta växeln och fick dessutom proffsig hjälp så jag hann faktiskt att rida alla syskonen Lillpizza! Så himla skönt! 

Skämde även bort Snorkan med 1 timme spikmatta innan ridning och Gullis fick skritta 40 min innan ridning så att han var riktigt varm i kroppen. 

Värst för Liten som var först ut och fick springa massor med benen i kors. 

Riktigt nöjd med hästarna! Och ikväll ska Frida träna med Elmer och jag ska hoppa lite på Lax! Hur bra dag kan man ha egentligen? 

Sena kvällar, tidiga mornar, jävligt mycket mörker, +4 grader och en hel del regn men ändå känner jag mig sjukt mycket i träningsmode just nu! Härligt! Bara att kämpa på! 

Nu väntar en tävlingsfri helg med fälttävlans kick off i Linköping och sen kör vi på igen med ett gäng hopptävlingar! Bara att kämpa och leverera! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s