En sväng till Haking 

I måndags styrde vi till EG igen för att drillas lite. Planen var först att Liten skulle få följa med men hon var mycket mer intresserad av att galoppera och bocka i hagen än att åka på träning… det i kombo med lite tidsnöd och en Gullis som var sugen på att åka med gjorde snabbt ett hästbyte. 

Och måndagens träning var dessutom perfekt för ett hästbyte, små bockar, små hinder, galoppbommar och relaterade avstånd. Precis vad jag och Bullen behövde! 

Problemet med att han blir spänd och landar i korsgalopp blev väldigt tydligt vilket är super för det har varit svårt att få fram på träning tidigare! 

Men är ändå riktigt nöjd med träningen och fick bra verktyg med hem att jobba på. Och han måste jobba upp ännu mera styrka i galoppen och jag måste precis som jag och Arnold började jobba på sist hålla om med benen i sprången och sedan faktiskt ha lite mer tryck även i handen i sprången för då blir både sprången och landningarna bättre. 


Har ju inget wi-fi hemma så ni får nöja er med en film utan HD helt enkelt och med Anton som expertkommentator! 

Tusen tack gulliga Matilda för att jag får låna dig som filmare ❤️ 

Som ni ser blir han lite stressad på trippeln när vi korrigerar högersidan och då blir han lite snabb i språnget och får inte upp fram tillräckligt fort utan river då första bommen av alla bommar. Men han blir bättre och bättre och det är ju hans svaga länk just att han läcker energi på högersidan. 

Bara att jobba vidare och bli bättre! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s