Teamwork makes dreamwork

Gjorde mitt bästa igår morse för att härda ut och var därmed i stallet som sig bör på morgonen men efter fodring, utsläpp och mockning av två boxar gav jag upp.   Mammi var med såklart och fodrade i hagen och fixade lite med stallet där uppe. 

Men kvällen räddades av mamma och Fredde som gjorde resten av stallet, fodrade, spånade, fixade hästarna och förberedde för imorse. 

Imorse tog nästa team vid och Roffe fodrade och Anders släppte ut! Sedan kom Frida och red Elmer och Liten, hade Gull och Snorkan på maskin samt mockade två boxar! 

Vad vore jag utan dessa människor! My dreamwork! Själv varvar jag mellan sängen och soffan, kommer nog snart få liggsår och surplar varm vatten med ingefära och hoppas på ett under! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s