Totalt däckad! 

Har åkt på Mathias förkylning så ja en riktig jävla mancold kan man kalla det! Någon kanske kallar det influensa vad vet jag? Hemskt är det iallafall! 

Härdade ut måndag och tisdag men sen var det kört! Igår fick jag se mig besegrad och vara hemma från jobbet och dagen idag ser inte ljusare ur … 

sover 1-3 timmar åt gången sen äe jag vaken igen och ja så fortlöper mina dygn. Helt värdelöst med andra ord. Var så här sjuk efter olyckan också precis när jag slutade med allt morfin och dylikt och immunförsvaret var obefintligt. Nu vet jag inte vad jag ska skylla på! Hoppas iallafall att jag står på benen imorgon för om det äe något som jag inte har så är det tid! Och att då lägga den lilla tid som finns på att vara sjuk är fan inte läge! 

Har man världens bästa gäng som man jobbar med eller vad? Sov sött på soffan igår och vaknade av en Fröling att det plingade på dörren. Var inte helt säker och när jag väl såg anständig ut och öppnade dörren så stod denna utanför ❤️


Hur lycklig blir man inte?? Världens bästa jobb och världens bästa kollegor kan man väl lätt sammanfatta det som! 

Längtar så efter er ❤️ vi ses snart!

Ska också försöka blogga ikapp lite, det har ju både varit Linköping, träning, hoppning av Lax, galoppbana och mycket annat! Så även om just tisdag och onsdag varit lite väl lugna för hästarna så har dom fram till dess levererat! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s