Världens bästa team

Fortsatt super hjälp med hästarna av Anders, roffe, Frida, mammi och Mattias! Det är tur att jag har så många bra människor omkring mig som tar så bra hand om både mig och hästarna! 

Roffe fodrar, Anders släpper ut, Frida rider och mammi mockar! Var fan länge sen jag var så här sjuk och ni är verkligen mer än guld värda! 

Jag har varit ut en timme igår och en timme idag typ i stallet för att få lite frisk luft. Räcker lagom! 

Dagens ansträngning blev att knoppa Elmer åt Frida då dom ska åka på turné imorgon! Så kul! Håller alla tummar! 


Nu är det dags att försöka somna ifrån hostan som är det absolut värsta just nu! Fy fan alltså! Jag som inbillade mig attrahera var lite bättre men det är fan tveksamt … kanske lite mindre feber men som sagt hostan! Fy fan! Det typ bränner i hela halsen! Dricker riven ingefära i kokande vatten och hoppas på mirakel! Har ni andra tips så bring it on för helvete! Over and out! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s