Vilket ekipage!

Frida och Elmer fortsätter att leverera tillsammans! Dom fick ett ner i gårdagens 100-klass men det tog dom verkligen igen idag! 

Det blev först en felfri ritt i 90-klassen. 


Och sedan följde dom upp det med att gå ut nästan först i 95-klassen, gå dubbelnolla och hålla ledningen hela klassen ut! 

Så ja dom avslutar året med en vinst helt enkelt! Hur bra är dom inte?! 

6 starter har dom nu hunnit med tillsammans varav dom varit felfria i 5 av dom! Så kul för både mig, Elmer och Frida att det här funkar så himla bra! 


Jag själv fick se mig besegrad, skulle ha startat 4 hästar men det var bara att glömma! Jag mår fortfarande som en överfylld påse med skit rent ut sagt! Fattar verkligen inte varför denna envisa sjukdom inte vill ge sig … 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s