Hur länge kan man vara dålig egentligen

Jag brukar verkligen inte vara den som klagar på svensk sjukvård för när man ligger för döden är den verkligen fantastisk!

Men när man är mer levande än död och vänder sig till en vårdcentral ja då är det fan bristfällig ibland. 

Idag har dom vägrat ta sänka, vägrat ta odling på mitt virus. Skrev ut cocillana och tyckte typ att jag bara skulle gå och vara glad. Komma tillbaka om några dagar om jag forfarande mår dåligt … Jo man tackar. Övre luftvägsinfektion men ingen lunginflammation. Så jaja vi väntar och ser. 

Han kunde heller inte riktigt förstå varför jag varken kunde flyga eller eller tävla och behövde läkarintyg för det … ja jag vet inte kanske för att jag knappt ens kommer upp ur sängen. Skulle kunna vara det … och för att siat jag kollade var ju fysisk ansträngning i kombination med rejäl förkylning typ livshotande … men det är ju han som är läkare och inte jag. 

Jaja jävligt mycket gnäll på mig just nu. Vädret gör ju inte sitt till heller… halt, styltor och hårt. Jo men perfekt för att kunna träna hästar. Not eller ja jag är ju mest i stallet för att mamma ska få skjuts dit så mycket mer än så gör jag inte. 

Tur vi har spikmattan! Guld värt skulle helt klart vilja ha en till så dom kunde få stå två åt gången. 

Hästarna är också broddade allihop så nu är det ju egentligen bara att sparka liv i klippmaskinen igen som brakade förra veckan så att Bullen och Liten kan klippas sen är det mesta av vinterns sparka i gång sysslor gjorda. 

Hoppas nu att cocillanan ska göra sitt till och att jag snart återuppstår igen från det här förbannade sjukdomsläget. Har varit sängliggande en vecka nu! Så världelöst och jag har så verkligen inte tid med det! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s