Snälla människor, alternativ träning och jävligt mycket snö

Hostar som bara den, ont i huvudet som bara den men kroppen känns ett uns bättre så inbillar mig att jag ser någon form av ljus i tunneln … sen om det är snön som lyser upp eller inte är jävligt oklart! 

Kan ännu en gång bara konstatera att jag har världens bästa människor runt mig! Anders och Roffe sköter stallet på mornarna, mamma, Fredde och Frida hjälper mig på kvällarna och Anders kvällsfodrar nästan varje dag! 

Vad hade jag gjort utan er?! Tur att det händer typ en gång vart 3-4:e år som jag däckar såhär totalt! Fy fan alltså! Sist var juni 2013. 

Hästarna har ju fått lite ofrivilligt lugnare såklart med mycket maskin och spikmatta men tur att vi har alternativ träning hemma så hästarna ändå kan få röra sig och bli bortskämda! 


Men ska snön fortsätta såhär så kommer det ju snart vara riktigt bra att rida hemma bara det inte blir styltor. Och sen ska vi fixa banan också men ingen idé så länge snön vräker ner det känns lite som att slösa på saltet. Bättre att vänta ut, ploga av och sedan salta och harva upp. 

Jag hoppas innerligt att jag ska stå på benen imorgon även om jag nog är den som ser mest optismiskt på det hela jämfört med alla andra … men hoppet är det sista som överger en eller … 

Med tanke på valet är jag dock osäker … 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s