Tur man är fälttävlansryttare …

Läser diverse bloggar nu när man mest bara ligger raklång och försöker friskna till men jag inbillar mig faktiskt att jag mår bättre idag! Halleluja! Får säkert bita i det sura äpplet sen …

Men konstaterar iallafall i denna slösurfande vardag att det är tur att man är fälttävlansryttare. För trots att jag är en jävligt sjuk sådan så har alla mina 4 hästar broddar runt om. Och när man då läser runt så är alla så glada för att deras hovis precis kommit dagen till ära eller ska komma så att deras hästar kan få broddar … 

Jag fattar faktiskt inte riktigt grejen. Är det inget man lär sig om man bara rider dressyr eller hoppning? Och hur svårt kan det vara är min nästa fråga? 


För mig känns det om grundläggande hästkunskap men rätta mig gärna om jag har fel! 

Kanske man kan hålla kurser i broddning om inte annat? Kanske är en bra affärsidé. 

Oavsett vad så kan jag tycka att man är lika oansvarig som släpper ut sin häst en dag som denna utan broddar som alla som kommer på den briljanta idén att köra med sommardäck … men som sagt vad vet en sjukling som jag. 

Dock tacksam för att jag broddar sisådär 25 helger om året då är det inte så big deal när väl vintern kommer. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

En kommentar till Tur man är fälttävlansryttare …

  1. idooooos skriver:

    Håller helt med!!
    Hur svårt kan det va?
    Krya på dig!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s