Sugen på att pimpa le Farm

Har ju varit så sugen så himla länge men det blir ju som så mycket annat aldrig av i det har livet med inget att göra så att säga. 

Nu när träningen blir sämre så blir det ännu mer påtagligt att gärna hade haft ett gäng med grislampor när hästarna står med spikmattan på sig! 

Men kanske jag kan lyckas få far min att bygga något fint åt mig… tveksamt dock men man kan ju alltid hoppas …

Inser också att jag mer än gärna önskar mig en till spikmatta så att jag kunde ha två hästar inne åt gången. Hästarna verkligen gillar att stå med det på, eller ja Bullen tycker att det är lite skräckblandad förtjusning men på det stora hela så står även han och gäspar. 


Nu får dom ju dela på den jag har så nu står dom typ var 3-4:e dag med den och mellan 40-60 min ungefär per gång. Jag vågar ju inte lämna dom med täcket på i boxen utan uppsikt utan hat dom ju alltid uppbundna på gången vilket såklart annars hade underlättat. För då hade dom ju kunnat avlösa varandra och stå med den på medan jag red en häst men nu vill jag alltid att någon ska vakta dom så är inte mamma med så tar det helt klart lite extra tid. 


Mycket mys nu om dagarna och bortskämda med morötter har dom blivit av Fredde också. Helt klart kvalitetstid med dom bästa och det är ack så viktigt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s