Härliga helg

Så lugn och skön helg bortsett från lite migrän i lördags så har helgen bjudit på sol och jag har orkat 5 hästar på två dagar! Även om jag blir en anings varm och trött fortfarande och hostar lite grann. 

Så mycket härligt bus i snön och lite spikmatta för hästarna! 

Banan är harvad och funkar helt okej, jag har kollat på lite världscup hoppning och känner mig inspirerad! 

Blir en intensiv vecka som väntar med spännande möten och en hel del skola! Dags att bli ännu bättre på allt helt enkelt! Inte svårare än så! 


Har massor med fina bilder från helgen som kommer upp efter hand! Jag spamar även sönder min instagram för den som inte kan vänta! 😍 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s