Gråa november

Ska egentligen inte gnälla på ett sätt banan är ju såklart lättare att underhålla vid plusgrader men ja nu när snön har envisas med att komma går det ju inte att rida ut alls när väl lusgraderna kom. Dessutom blir det ju så sjukt slabbigt och sen lite lätt ihållande duggregn känns ju helt klart sådär! 

Igår vilade större delen av gardet, Frida och Elmer var ute och joggade lite men det blev hemska styltor … 

Gullis och Liten vilade efter 3 dagars jobb och allt i snö. Snorkan fick sin hov åtgärdad som hon envisats med att klä av skon på … 


Så för mig blev det inköp av foder, lite kvällsmockning och annat pill och fix. 

Imorse däremot blev det full fart igen med två pass i dressyrsadel på Gullis och Liten som båda skötte sig fint med lilla guldkanten till Liten som är lite för pigg men annars väldigt mjuk! 

Gullis kämpar på med att vara lika i båda varven vilket han fortfarande inte riktigt förstår nyttan med utan tycker att han utan problem kan vara ett uns lägre i formen i högervarv utan konstigheter. Så ja vi har lite att jobba på! 


Skön start på dagen i övrigt som sedan har följts upp av skola hela dagen och bu sjukdom på tvärbanan så hemresan är lite motig. 

Hoppas att stallsysslorna ska gå smooth så jag orkar aktivera minst en häst till innan dagen är över måste dock erkänna att snoret fortfarande rinner lite och kroppen känns ett uns matt men med inbillning kommer man långt sägs det! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s