Blött men ridbart

Helt klart både för och nackdelar med plusgraderna. Hagen ser ju ut som någon form av uppbökad åker men ridbanan är ridbar så inget ont som inte har något gott med sig som man säger. 

Sliter på och trimmar hästarna så det blir mycket markjobb för dom. Bullen måste kämpa på att vara lika i båda varv och då helst inte lika i en form av en myrslok. 

Han fick även ett pass i tvångströjan igår och frustade ur väldigt väl och verkade väldigt nöjd. 


Snorkan har ju ett fokus på att bara bli rastad. Pigg som ett helvete är väl en bra sammanfattning av henne. 

Så ja hon ska bara bli av med energi och springa på tygeln typ kan man säga. 


Liten kämpar på med att flytta för skänkeln och acceptera skänkeln. Hon har ju rätt mycket åsikter om jag skärp runt magen och sen även en tydligt divig attityd om att hon kan själv! 

Även hon är riktigt pigg just nu så det är mycket tryck i hela henne och hon är för dagen lite full i fan. Ja precis så som hela hennes personlighet är! Finns en anledning att jag älskar henne! 

Men hon kämpar på bra och känns på det stora hela väldigt mjuk och fin att rida. 


Elmer har tyvärr kommit lite i kölvattnet och hänger lite med Frida och sen även en hel del med spikmattan. Han gick ju lite mer här innan de sista tävlingarna så nu har han ett uns lugnare efter min lilla sjukdomsperiod men det ska det snart bli ändring på igen! 

Men han njuter ändå rätt mycket av kärlek, spikat och oändlig mängd med silage!

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s