Bakom varje klagomål finns ett önskemål

Bra, rolig och intressant dag i skolan igår om kommunikationsteknik, aktivt lyssnande och coaching. 

Något som myntades starkt var ändå – bakom varje klagomål finns ett önskemål. 

Och ja vad kan man säga synden straffar somliga med det samma … kände att jag klagat lite på plusgraderna om att hagar blir klafsiga och ridbanan blöt så ja inte mer än rätt frös det ju på igår kväll … 

så det fick enbart bli en tur på kvällen och det var Elmer som snällt bar runt mig och han kändes väldigt fin! Mjuk, bra stöd och smidig. Red bara ett lösgörande pass med lite övergångar, enkla byten och sedan några byten och jag är riktigt nöjd med honom.  

Snorkan och Gull fick gå på maskin under tiden och man kan ju säga att dom har lite olika uppfattning om just maskinen. Snorkan är man glad om hon stannar i den … Gullis är man glad om han fortsätter att gå och inte bara låter grindarna passera. 


Klart man då lite gnällde över att det frös på så ja imorse fick jag rida i plusgrader och även ett härligt regn … 

man ska träna på det man är sämst på så ja Gullis fick äran att springa i regnet vilket han hatar mest av allt i hela världen. 

Kändes helt okej och vi sliter på med det gamla vanliga att inte bli för hängande i högervarvet och där får man ju verkligen rannsaka sig själv. Är det han eller jag som hänger? Är det han eller jag som ska lätta först? Livets svåra frågor. 

Men han frustar ur och skummar fint så han verkar ändå väldigt nöjd i träningen just nu så det känns ju jätte bra. 

Hoppas att ridbanan ska hålla sig mjuk även i helgen så att jag kan slänga upp en studs och låta hästarna gymnastisera lite. Ska hetsa candy och se om vi kan köra upp allt material från gräset också för det har vi inte gjort än. Känns ju som nyss vi kunde rida där. Jag stängde ju inte gräshagen förrän november så ja inte konstigt att man ibland inte hinner med. Måste se om jag kan lura någon att vara hinderpersonal också, alltid så mycket lättare att ha någon på marken när man hoppar. 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s