Vilken helg!

Två så himla sköna dagar med fina hästar och proffsig grooming på högsta nivå! I går var det mamma som ställde upp som mockare och hinderpersonal. Idag var det Fredde som fyllde samma uppgifter! Och jag har kunnat fokusera fullt ut på träning av hästarna! Känner mig så oerhört lyckligt lottad ❤️

Gårdagen bjöd på en tur ut i skogen med Snorkan på mjuka vägar och en lite galopp på ängen på en lycklig häst! 


De andra tre fick sedan kämpa på med en studs serie och gratis vattenträning. Alla tre kändes jätte fina och kämpade på väldigt väl. 

Fick hoppa lite olika högt efter förmåga och syfte, inte en enda bom ner på tre hästar och drygt 18 rundor per häst. Man kan nästan tro att vi har övat! 


För den som vill träna som oss så har vi 3,5 m mellan alla bommar och hinder. 


Idag började jag förmiddagen med två rundor ner till en solig galoppbana! Elmer satte någon form av hastighetsrekord … Jävlar i havet har fan aldrig varit med om en häst som är så in i jävla helvete stark och het! 

Men lycklig behöver man inte fundera på om han är! Så fin, så pigg, så fräsch! 

Blev två varv canter, läs sken… åt varje håll för honom och sedan fram och avjoggning såklart. Lite tung och blöt bana så det sög lite i underlaget men ändå väldigt bra! 


Snorkan var även hon galet lycklig att få komma ner till galoppbanan. Vi tog det dock både lite lugnare och en något kortare tur så hon fick nöja sig med ett varv canter åt varje håll och kämpa på med formen. 

Även hon väldigt pigg och glad! Och njöt av sol och mjukt underlag!


Liten och Gullis fick sedan fortsätta kämpa med gårdagens jobb men då på böjt spår istället. Samma avstånd, samma serie, ny placering. 


Båda hästarna verkligen levererade idag! Jäklar va fina dom var! Så mjuka runt skänklarna i båda varven och hoppade med lätthet genom serien. 

Riktigt, riktigt nöjd med hästarna och deras jobb och ridbarhet. Känns riktigt bra inför vinterträningen och imorgon ska vi till E-G igen för bli grillade. 

Känner mig taggad på vad som komma skall och bortsett från att hagen ser ut som en leråker så måste jag erkänna att jag gillar plusgrader! 

Super härlig helg med jätte bra träning av hästarna! Och dessutom i någon form av solsken! 


Hästarna har också blivit bortskämda med nya hinkar vilket var mer än välbehövligt!! Alla hinkarna sjöng på sista versen om än inte efter att sista versen var slut! 

Blev blåa för pojkarna och rosa för flickorna. Precis som sig bör! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s