Tillbaka till skolbänken 

 Efter en dag med inte helt enigt tempo på galoppbanan var det idag tillbaka till skolbänken för att komma till sans igen. Helt överflödigt om ni frågar Elmer. Ändå en rätt viktig grundsten om ni frågar mig …. lite olika syn där helt enkelt. 

Blev ett pass med övergångar, skänkelvikningar och enkla byten. Bara fokus på lydnad och någon form av samspel. 

Tänk att trots hans ringa ålder att man alltid måste komma tillbaka och skola honom …  en dag kanske han lär sig även om jag är något tveksam till det. 


Syskonen tre fick börja dagen med drygt 45 min på maskin. Skönt att kunna låta dom skritta innan dom ska gå ut i hagen så dom är lite varma innan dom går ut och busar. 

Träning ikväll som sagt vilket jag känner mig taggad för! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s