När det tar 4 timmar innan hjärnan kopplar. 

Lång tid för reflektion kan man känna när man bloggar en vecka senare … 

förra veckan var vi som sagt iväg och tränade för Haking och man kan säga att det var lite blandat resultat. Liten förvånade och briljerade i markjobbet som var väldigt svårt med mycket tempoväxlingar i förvänd galopp och sedan 90 graders svängar upp på en liten bom. Här måste hon verkligen få en guldstjärna helt klart med tanke på hur lite vi har jobbat med dessa delar hemma. 

Tyvärr fick jag inte alls till hoppningen på henne och tappade lite känsla och att göra det på en häst som är född till hopphäst är en lite jobbig insikt ….


Bullen gjorde såklart den förvända galoppen alldeles briljant! Även travbommarna gjorde han bra och det är något som Liten verkligen har utvecklats positivt på! 

Däremot så var Bullen sen riktigt hemsk på 90 graders svängarna! Han blev både stark, lat och lite som ett slagskepp att vända runt… inte alls skön känsla faktiskt!

Efter en hel del tragglande och även lite tragglande på ett par galoppbommar så till slut! 4 timmar senare och snart två hästar tränade så lossnade det! Äntligen fick jag till en bra känsla och Bullens avslutande hoppning var riktigt bra! 

Skönt ändå att kunna avsluta bra! Men nu blir det mycket att hitta rätt känsla på hinder och få in lite pricksäkerhet igen! Tur att jag och Liten ska träffa Gud denna vecka för det behövs verkligen! 


Vi har även börjat projektet att göra ridbanan Top notch för vintern nu men gårdagens jävla snöfall satt en gnutta käppar i hjulet … men med lite tur kommer ridbanan vara i ordning till ikväll så jag hinner pysa ur lite kolsyra inför kommande träning. 

Hästarna har ju haft en lite lugnare period nu med maskin och sen även kommit ut en sväng i skogen med Cissi så nu är det dags att återuppta vinterträningen igen så vi hinner med en till lugnare period innan säsongen snart är här kan man hoppas! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s