Pysa ur

Blev en sen kväll i stallet igår men ändå rätt mysig, inte för kallt, banan saltad och harvad, lite snö runt om som lyser upp och pigga hästar! 

Snorkan fick nya supersnabba skor så var hon inte vild innan lär hon känna sig som en elitgymnast nu … alltid spännande att se döden i vitögat på något sätt! 

Elmer fick lite manikyr på sina strålar vilket behövdes, dom har blivit lite mjuka av det duktiga underlaget så dom behövse lite kärlek och tillfixning. 

Liten fick komma ut och lufta sig lite på ridbanan i form av löslongering, verkligen en av hennes favoritsysselsättningar! Och så effektfullt på henne att verkligen få pysa ur ordentligt och få släppa ut alla brallar hon har i kroppen! 


Det är ju något hon har uppskattat sen hon var liten att just få löslongeras eller släppas, släppa henne vågar jag dock bra göra i ridhus, lite tveksam på om hon skulle stanna kvar på en ridbana, hon hoppar lite för bra för sitt eget bästa just i dom sammanhangen …. 

Även Gullis är pigg och glad och har uppskattat sin lugnare vecka känns det som! Måste verkligen få igång klippmaskinen nu om ingen spontant känner att dom vill sponsra med en ny så att hästarna kan få på sig sin vinterträningsskrud. Precis innan microvilan så blev både Gullis och Liten alldeles för svettiga vid träning och jag som enbart haft kallstall de senaste typ 12 åren vet att det är lite meckigt med just svett och kyla även om vi nu superlyxigt sen några år tillbaka har ett solarium inne hos Anders så kan jag ju inte tränga mig på där jämt och det är ju inte lösningen på allt heller såklart! 

Blev även lite täckesfix igårkväll och slänga in en maskin tvätt och lite så. Mysig, lugn kväll med lite go frisk luft helt enkelt! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s