Hemma är där jag trivs bäst!

Äntligen så fick jag träffa Arnold igen! Tänk att man kan sakna någon så mycket! Sist vi skulle dejta låg jag ju för döden med en mancold så man kan säga att det var mer än på tiden! 

Allt som kunde gå fel gick ju såklart fel på vägen! Tågtrafiken passade på att ha tåg i vägen, gylfen gick sönder i ett par av mina favoritbrallor, tur det finns långa tröjor! Liten hade både passat på att klä av sig en sko och klä på sig ett sår … när jag är lite sen är Arnold knappt sen såklart! Så ja man ska jobba lite i motvind då känns allt lite lättare sen! 

Kom ju dessutom till träningen med lite dålig känsla i ryggen sen träningen förra veckan när jag inte fick till hoppningen så som jag hade önskat. Men självklart så finns det ju en man som kan lösa alla mina problem och det är ju Arnold!


Framridning med 22, 20 och 24 galoppsprång samt 24, 22, 26 galoppsprång. Ja vad ska man säga! Lite som att skjuta myggor med hagelgevär … Hemläxan satt inte riktigt där i ryggmärgen som man skulle önska. 

Men … jag ver ju vad jag ska nöta på nu ett tag! 

Hoppade sedan fram på min stadiga övning bom 9,5m till hinder. Bästa som finns! Gör den så ofta! Man behöver inte krångla till det mer! 

Till sist fick det bli favorit banan bestående av hinder på långsidan och båda diagonalerna nu med 5 galoppsprång på distanserna och bara rulla på. Första varvet satt den dåliga känslan kvar. Andra varvet hade pengen trillat ner och tåget gick! Så skönt att komma tillbaka till det bra flytet! 

Längtar till lite julledighet och incheckning på Loviseholm! 


Kvällen till ära var vi snygg kittade av Sanna Nilsson Dressyr och Equito! Helt klart mina favoriter alla kategorier! 

Och sen fick ja ju hänga med typ en tredjedel ur team Nilslund och jag tycker verkligen att vi alla levererade! Och Fredde var med och både fotade och filmade! Och körde! Lyckligt lottad kan man säga! 


Det är så himla skönt och lyxigt hemma hos Sanna när man groomar hästarna innan och efter träning! Finns verkligen allt man lan önska sig! Inte för intet att man blir sugen på att flytta dit! 


Liten tycker dock att borta är bra men att hemma är bäst 😉

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s