Mitt SIHS

Känner ju att jag sammanfattar dryga veckan efter att allt har skett … Det där om tiden … Men det blir nog bättre snart! 

Har ju självklart som alla andra år hunnit med mitt SIHS! Ännu en gång tillsammans med bästa gänget från Sanna Nilsson Dressyr och det är lika härligt om än slitigt varje gång! 

Vi var helt grymma faktiskt på att få ihop montern så från detta smått kaotiska 


Till att faktiskt få ihop allt och bara har fix och frontlinjen kvar till torsdag förmiddag var så himla skönt! Så vi kunde unna oss en morgon med lite längre frukost och mys på hotellet! Så uppskattat! 


Blev sen bara tre dagars jobb för mig då jag sedan hade permission över helgen för lite julmys och Kent i Köpenhamn med det är ju en helt annan historia! 

Hann med att se Sanna tävla Lennox och dom var så himla bra i Lövsta Future Challange! Men en fin 2:a placering! 


Vår monter är verkligen så himla bra så vi kan hinna se det viktigaste – det vill säga Sanna & Lennox! 

Blev också en mysig torsdag med fälttävlanstjejerna där vi kollade på terrängen och framförallt Hanna såklart och sedan blev det mysig middag på vapiano ❤️ Att hinna med något av mässan fanns det inte tid för mer att hälsa på dom bästa! Det vill säga dom som klär mina hästar och ser till att dom mår som dom stjärnor dom är! 

Självklart Sanna Nilsson Dressyr men sen även Equito och Accuhorsemat! Vad vore livet utan er och era fantastiska produkter?! ❤️ 


Nyaste kittet från Equito! Alltså hur fint?! Jag är kär! Perfekt passform och ja bara helt enkelt så galet snyggt! 

Blått är helt klart min färg kan man känna och för Liten och Bullen blev det nya ylletäcken till 2017 års internationella tävlingar! Bara så galet snygga! Och alla hästarna skämdes bort med nya grooming grimmor även dom i blått såklart och från bucas. Allt detta hittar du såklart i Sannas webbshop!


Och är du sugen på att prova accuhorsemat så har dom julerbjudande med 10% rabatt! Du kommer inte bli besviken! 

Vi har två täcken hemma, ett hos mig och ett hos Anders men jag önskar mig helt klart ett täcke till så att jag kunde ha det på flera hästar samtidigt! 

Tre helt klart mysiga dagar och det är lite att jag redan nu längtar till Scandinavium! 

Tusen tack för detta år och med tanke på hur fort tiden springer förbi så ses vi snart igen helt klart! 


Helgen som sagt tillbringades i Köpenhamn! Inte alls som det var tänkt då Jocke Berg för första hågen i hans liv blivit så sjuk att dom var tvungna att ställa in sin första spelning någonsin! 

Så ja det blev mys på julmarknader, julöl och en dålig trubadur. Förutom trubaduren så blev den en mysig kväll helt klart även om jag sjävklart så mycket hellre hade tittat på Kent! 

Så ja det blir aldrig som man tänkt sig och i helgen som kommer styr jag söderöver igen för ett nytt försök och troligen en av dom mest episka helgerna i mitt liv! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s