God morgon

Eller ja morgonen är kanske över nu. Stallet är klart, två hästar är joggade, jag har ätit lussebulle till frukost och nu är jag på väg in till kontoret för att jobba lite. 

Härlig morgon om än lite kylig men pigga och fina hästar. 

Gullis fick jobba på med en hel del förvänd galopp och han känns rätt fin just nu. Fortfarande lite olika känsla i de olila varven men kämpar på att bli jämnare. Måste även öva på att rida en större växel i galoppen med samma lätta känsla men just idag fick jag nöja mig med en lite lägre växel då ridbanan helt klart var ridbar men inte optimal. Candyman har ju hjälpt mig helt sjukt mycket nu på sista tiden så han var så värd en sovmorgon och slippa komma upp och harva ett varv på morgonen bara för att. 


Liten jobbade även hon med galoppen men hennes hemläxa sen vi var hos Arnold var att inte likna en motorcykel i högervarvet så vi kämpade på med det och få med oss alla ben och spåra som sig bör. 

Jobbade även med lite enkla byten och bakdelsvändningar. Tycker att hon har kommit loss jätte mycket mer genom ryggen just nu så hon svingar mig nästan ur sadeln. 

Dags att börja träna den här lönnfeta kroppen helt enkelt! Så att jag orkar rida ordentligt och kan sitta som sig bör! 


Hur resten av dagen ser ut återstår att se. Har en helt del att göra på jobbet så vi får se när jag blir klar. 20:15 igår och idag är en än så länge en gåta! 

Och imorgon bär det av till Köpenhamn igen, kommer ner till lunch så det blir nog en riktigt mysig dag och episk kväll tillsammans med Lukas! 

Om teamfors

Tjej på 31 år, jobbar till vardags som Finance Manager på Spalt PR. I stallet står 4 fälttälvanshästar på olika nivå och tävlar allt från 90-klass till internationell 2*-klass. Tränar och tävlar i första hand mina egna hästar men har då och då någon häst i träning för vidareutbildning och tävling. Kommer här att dela med mig av vad som händer och sker i så väl min vardagliga träning som på tävlingsplatser runt om i landet!
Detta inlägg publicerades i Uncategorized. Bokmärk permalänken.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s